KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

 • slide 6
 • slide 1
 • slide 3
 • slide 3
 • slide 4
 • slide 5
 • slide 7
 • slide 8
false
10
10
fade
8
1

HIER VIND JE MIJN WERK

Opdrachtgevers

 • Gemeente De Fryske Marren + Dynhus + Accolade

  Voor deze combinatie van organisaties werkte ik mee aan de campagne 'Geldzorgen? Kom in actie!' Het was een samenwerking van Studio eLBee (campagnebeeld, ontwerp flyers, affiches en stilstaande beelden filmpjes), By Lotte Lawant (fotografie en...
  Bekijk alle opdrachten
 • Hanzehogeschool Groningen

  Deze kennisinstelling integreert praktijkgericht onderzoek en innovatie binnen het onderwijs. Onderzoek vindt plaats binnen de zes Kenniscentra. Ik deed enkele opdrachten voor Het Kenniscentrum Arbeid en schrijf artikelen voor het personeelsmagazine...
  Bekijk alle opdrachten
 • De Erkende Toezichthouder

  De Erkende Toezichthouder ondersteunt ambitieuze toezichthouders en commissarissen die willen bouwen aan nieuw toezicht en waarde willen toevoegen.   Nieuw Toezicht is op een eigentijdse manier een organisatie of onderneming adviseren,...
  Bekijk alle opdrachten
 • Mijn Buitenplaats Makelaardij

  Deze makelaar die meedenkt, meevoelt en doordenkt, heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Zij adviseert en bemiddelt bij de aan- en verkoop van landelijk gelegen woningen en woonboerderijen in Friesland.
  Bekijk alle opdrachten
 • Tenge Hoveniersbedrijf

  Dit hoveniersbedrijf in Heerenveen is werkzaam in de particuliere en zakelijke markt op het gebied van ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie van tuinen en buitenruimten.
  Bekijk alle opdrachten
 • Fysiotherapiepraktijk De Fysio

  Een praktijk met een missie. De eigenaar werd fysiotherapeut na een carrièreswitch. Hij volgde zijn hart en begon een eigen praktijk om op die manier zijn uitgesproken visie op persoonlijke begeleiding na te kunnen streven.    
  Bekijk alle opdrachten
 • Mystery klant

  Soms kun je niet zeggen voor wie je schrijft. In dit geval gaat het om blogartikelen voor een aantal gepassioneerde ondernemers.
  Bekijk alle opdrachten
 • Rotor & Wings

  Vliegschool Rotor & Wings verzorgt opleidingen tot professioneel helikopterpiloot en verkeersvlieger én (rond)vluchten per helikopter voor zakelijke doelen en voor privéuitstapjes. Het bedrijf heeft vestigingen op vliegveld Lelystad en op...
  Bekijk alle opdrachten
 • Coachkwadraat

  Coachkwadraat is een bureau voor coaching, supervisie en organisatieontwikkeling. Eigenaar Mieke Voogd startte in 2006 met Coachkwadraat en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met acht teamleden.
  Bekijk alle opdrachten
 • Mental Health Improvement Vietnam

  MHIVN is een Nederlandse stichting met ANBI-keurmerk die kwetsbare groepen in Vietnam begeleidt naar zelfstandigheid. Met op maat gesneden projecten stimuleert de stichting beroepsontwikkeling en kennisvergroting met als doel dat de deelnemers een eigen...
  Bekijk alle opdrachten
 • Bourguignon

  Bourguignon biedt een compleet aanbod op het gebied van automobiliteit. Het bedrijf bestaat in 2014 dertig jaar en heeft vestigingen in Leeuwarden en Dokkum. Bourguignon voert de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens.
  Bekijk alle opdrachten
 • Op Maat Coaching & Mediation

  Op Maat Coaching & Mediation bemiddelt, stimuleert en begeleidt. Bij persoonlijke of zakelijke conflicten of problemen.
  Bekijk alle opdrachten
 • Fairbrand

  Fairbrand ondersteunt overheden en organisaties bij het verkrijgen of behouden van de Fairtrade titel.
  Bekijk alle opdrachten
 • De Winter organisatieadvies

  De dienstverlening van De Winter Organisatieadvies richt zich op het creëren van een stevig fundament in alle levensfasen van een organisatie. Van start, groei en krimp tot bedrijfsbeëindiging en –opvolging. Het werkgebied omvat...
  Bekijk alle opdrachten
 • Kamer van Koophandel

  De Kamer van Koophandel biedt ondernemersondersteuning in de vorm van data, kennis en netwerken. Ook beheert de KvK het Handelsregister, de basisregistratie waarin alle bedrijven en rechtspersonen ingeschreven staan.
  Bekijk alle opdrachten
 • Toerkoop reisburo Franeker

  Toerkoop reisburo Franeker won drie keer op rij de titel 'Beste reisbureau van Friesland'. Een fantastisch compliment voor het enthousiaste team vakantieadviseurs dat van alle markten thuis is.  
  Bekijk alle opdrachten
 • Persistanto

  Doorzetten met lef. Interim management en advies bij verbeterprocessen in organisaties. Zahra Mousazadeh, de vrouw achter Persistanto, zorgt voor resultaten met draagvlak en transparantie.
  Bekijk alle opdrachten
 • Syntens Innovatiecentrum

  Syntens Innovatiecentrum adviseert en begeleidt mkb-ondernemers die groei nastreven in welzijn en welvaart met behulp van innovatie. Per 1 januari 2014 is bundelden Syntens en de Kamer van Koophandel hun krachten voor ondernemend Nederland. Dit betekent...
  Bekijk alle opdrachten
 • Ouderenservice Heerenveen

  Ouderenservice Heerenveen biedt een nieuwe vorm van dienstverlening: service op maat voor ouderen die de regie over hun eigen leven willen houden.
  Bekijk alle opdrachten
 • Mind2Run

  Mind2Run biedt professionele begeleiding bij het hardlopen in de bossen van Oranjewoud en biedt zowel runningtherapie als looptraining.
  Bekijk alle opdrachten
 • dé Jonge Ondernemersprijs

  Met dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden (JOP) geven organisatie en sponsoren veelbelovende ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe een extra stimulans. De prijs geeft de winnaar erkenning als ondernemerstalent en stelt hem/haar in...
  Bekijk alle opdrachten
 • Telenga Media Groep

  Telenga Media Groep was tot maart 2013 actief in DTP, druk- en printactiviteiten. 
  Bekijk alle opdrachten
 • De Broedstoof

  In De Broedstoof heb ik mijn werkplek. Tot volle tevredenheid. Wanneer er tekst nodig is voor een persbericht of uitnodiging e.d., verleen ik daar graag (belangeloos) mijn medewerking aan.
  Bekijk alle opdrachten
 • Blue Sky Office Management

  Blue Sky Office Management levert heldere oplossingen in officesupport. Het bureau werkt voor organisaties die tijdelijk kantoorondersteuning nodig hebben en zorgt ervoor dat een afdeling of project op rolletjes loopt bij topdrukte of bij onderbezetting...
  Bekijk alle opdrachten
 • Opvallend Jezelf

  Opvallend Jezelf coacht professionals in het mkb om succesvoller te worden. Dat ligt in ieders bereik. Het enige wat vaak in de weg zit, zijn gedachten en overtuigingen. Diny van den Bout leert hoe je die kunt veranderen.
  Bekijk alle opdrachten
 • Meubelatelier Oosternijkerk

  Een aantal meubelmakers en interieurbouwers in Noordoost-Friesland dat de krachten heeft gebundeld. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk, werken vanuit één bedrijfspand, hebben samen een professioneel machinepark en kopen gezamenlijk in. 
  Bekijk alle opdrachten
 • Project

  Bezig met het schrijven van een boek over de bedrijfsgeschiedenis van Fruitkwekerij Krap.
  Bekijk alle opdrachten
 • TRA Shipping

  In mijn vak kom ik uiteenlopende bedrijfstakken en beroepen tegen. Ralf Kerkstra van TRA Shipping ondersteunt binnenvaartschippers, rederijen en tussenpersonen in de binnenvaartsector met toekomstgericht ondernemingsadvies, aan- en verkoopbemiddeling van...
  Bekijk alle opdrachten